Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5681

Название: ТЕХНОЛОГІЯ БІСКОТТІ З РОСЛИННОЮ СИРОВИНОЮ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Муха, Юлія Юріїівна
Ключевые слова: біскотті
порошок кореню цикорію
Дата публикации: Май-2017
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Аннотация: Застосування сировини, що містить інулін, в технології борошняних виробів, а саме – біскотті, дозволить розширити асортимент продуктів профілактичного призначення антидіабетичної дії, що є своєчасним і актуальним.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5681
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Муха Шелудько до збірника магістрів 2017.doc110 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь