Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5730
|
Название: | Композиція інгредієнтів для капкейка |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | капкейк |
Issue Date: | 10-Apr-1917 |
Аннотация: | The composition of the ingredients for the preparation of the capcake contains components: wheat flour еxtra сlass, granulated sugar, vanilla sugar, eggs, butter, milk, sodium bicarbonate, salt.
The composition is characterized in that it additionally contains rice flour |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5730 |
Appears in Collections: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|