Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5912
|
Название: | Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування |
Авторы: | Володько, Ольга Василівна |
Ключевые слова: | нагрівальний елемент резистивний матеріал міцність електричний опір |
Дата публикации: | 6-Апр-2017 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Володько О.В. Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування /О.В.Володько//Матеріали Міжвузів. наук.-прак. семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» ‒ Полтава:ПУЕТ, 2017. ‒ С.13-16 с. |
Аннотация: | Науковий інтерес до створення та дослідження неметалевих провідників (резистивних композитів на основі неорганічних в’яжучих та фібр із хімічних електропровідних волокон) обумовлений широким діапазоном варіювання електричної провідності; високою хімічною стійкістю їх в агресивних середовищах; доступністю та низькою вартістю вихідних компонентів порівняно з металевими складовими. За участю автора був розроблений і досліджений резистивний композиційний матеріал,який пройшов технічні випробування,результати яких підтверджують, що композитний матеріал володіє досить стабільними значеннями електропровідності в умовах підвищених температур, високою міцністю на розтяг при згині. Він може бути використаний при виготовленні об’ємних резисторів та низькотемпературних нагрівальних елементів з температурою нагріву (50…150) 0С для технологічних установок підприємств харчування (мармітів та теплових вітрин, розстоювальних шаф, апаратів для конвективного сушіння харчових продуктів тощо). |
Описание: | Питання розробки композиту, який би володів стабільними електричними характеристиками в умовах підвищених температур і високою міцністю на розтяг при згині та міг би використовуватись в якості нагрівального елементу для обладнання підприємств харчування (наприклад, мармітів перших та других страв на лініях роздачі їжі)є актуальним для сьогодення |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5912 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|