Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5912

Название: Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування
Авторы: Володько, Ольга Василівна
Ключевые слова: нагрівальний елемент
резистивний матеріал
міцність
електричний опір
Дата публикации: 6-Апр-2017
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Володько О.В. Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування /О.В.Володько//Матеріали Міжвузів. наук.-прак. семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» ‒ Полтава:ПУЕТ, 2017. ‒ С.13-16 с.
Аннотация: Науковий інтерес до створення та дослідження неметалевих провідників (резистивних композитів на основі неорганічних в’яжучих та фібр із хімічних електропровідних волокон) обумовлений широким діапазоном варіювання електричної провідності; високою хімічною стійкістю їх в агресивних середовищах; доступністю та низькою вартістю вихідних компонентів порівняно з металевими складовими. За участю автора був розроблений і досліджений резистивний композиційний матеріал,який пройшов технічні випробування,результати яких підтверджують, що композитний матеріал володіє досить стабільними значеннями електропровідності в умовах підвищених температур, високою міцністю на розтяг при згині. Він може бути використаний при виготовленні об’ємних резисторів та низькотемпературних нагрівальних елементів з температурою нагріву (50…150) 0С для технологічних установок підприємств харчування (мармітів та теплових вітрин, розстоювальних шаф, апаратів для конвективного сушіння харчових продуктів тощо).
Описание: Питання розробки композиту, який би володів стабільними електричними характеристиками в умовах підвищених температур і високою міцністю на розтяг при згині та міг би використовуватись в якості нагрівального елементу для обладнання підприємств харчування (наприклад, мармітів перших та других страв на лініях роздачі їжі)є актуальним для сьогодення
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5912
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Семінар Володько О.В.(тези).docx25,9 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь