| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5912
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування |  
| Авторы:  | Володько, Ольга Василівна |  
| Ключевые слова:  | нагрівальний елемент резистивний матеріал міцність електричний опір |  
| Дата публикации:  | 6-Апр-2017 |  
| Издатель:  | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |  
| Библиографическое описание:  | Володько О.В. Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування /О.В.Володько//Матеріали Міжвузів. наук.-прак. семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» ‒ Полтава:ПУЕТ, 2017. ‒ С.13-16 с. |  
| Аннотация:  | Науковий інтерес до створення та дослідження неметалевих провідників (резистивних композитів на основі неорганічних в’яжучих та фібр із хімічних електропровідних волокон) обумовлений широким діапазоном варіювання електричної провідності; високою хімічною стійкістю їх в агресивних середовищах; доступністю та низькою вартістю вихідних компонентів порівняно з металевими складовими. За участю автора був розроблений і досліджений резистивний композиційний матеріал,який пройшов технічні випробування,результати яких підтверджують, що композитний матеріал володіє досить стабільними значеннями електропровідності в умовах підвищених температур, високою міцністю на розтяг при згині. Він може бути використаний при виготовленні об’ємних резисторів та низькотемпературних нагрівальних елементів з температурою нагріву (50…150) 0С для  технологічних установок підприємств харчування (мармітів  та теплових вітрин, розстоювальних шаф,  апаратів для конвективного сушіння харчових продуктів тощо). |  
| Описание:  | Питання розробки композиту, який би володів стабільними електричними характеристиками в умовах підвищених температур і високою міцністю на розтяг при згині та міг би використовуватись в якості нагрівального елементу для обладнання  підприємств харчування (наприклад, мармітів перших та других страв на лініях роздачі їжі)є актуальним для сьогодення |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5912 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |