Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6074

Название: THE QUINOA IN THE COOKIE TECHNOLOGY
Авторы: Sheludko, Viktoria
Ключевые слова: quinoa
cookie
Дата публикации: 19-Апр-2018
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Нові технології і обладнання харчових виробництв: матеріали міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 19 квітня 2018 року) / науковий керівник семінару В.О. Скрипник. - Полтава: ПУЕТ, 2018. - 32 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6074
ISBN: 978-966-184-308-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Шелудько, ПУЕТ ,кафедра обладнання 2018.docx22,44 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь