Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6097

Название: Исследование процесса образования аромата из липидов плодового сырья
Авторы: Сукманов, Валерий
Безусов, Анатолий
Маринин, Андрей
Воскобойник, Валентина
Дубова, Галина
Ключевые слова: ферменты
Issue Date: 2016
Издатель: НУХТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6097
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2016 V.5 Is.4.pdf10,68 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback