Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6098
|
Название: | Advances in research on food aroma recovery |
Авторы: | Dubova, H. Ye. |
Ключевые слова: | polyunsaturated fatty acids PUFA fatty acid hydroperoxides |
Issue Date: | 2017 |
Издатель: | PUET |
Библиографическое описание: | Dubova H. Yе. Д79 Advances in Research on Food Aroma Recovery : monograph / H. Yе. Dubova ; edited by A. T. Bezusov ; English Translation : V. I. Voskoboinyk, N. I. Rudenko. – 2nd edition. – PUET, 2017. – 187 р. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6098 |
Appears in Collections: | Монографії (ННІДО ГРКС)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|