Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6098

Название: ADVANCES IN RESEARCH ON FOOD AROMA RECOVERY
Авторы: Dubova, H. Ye.
Ключевые слова: polyunsaturated fatty acids PUFA
fatty acid
hydroperoxides
Issue Date: 2017
Издатель: PUET
Библиографическое описание: Dubova H. Yе. Д79 Advances in Research on Food Aroma Recovery : monograph / H. Yе. Dubova ; edited by A. T. Bezusov ; English Translation : V. I. Voskoboinyk, N. I. Rudenko. – 2nd edition. – PUET, 2017. – 187 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6098
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Дубова.pdf4,02 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback