|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6105
|
| Название: | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з сухих вичавок з хеномелесу |
| Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна |
| Дата публикации: | 26-Июн-2017 |
| Издатель: | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |
| Серия/номер: | бюл.12;117440 |
| Аннотация: | Композиція інгредієнтів для приготування борошняних виробів з дріжджового тіста містить борошно пшеничне першого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, масло вершкове, меланж екстракт з сухих вичавок хеномелесу та воду. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6105 |
| Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|