| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6106
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста |  
| Авторы:  | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна |  
| Дата публикации:  | 26-Июн-2017 |  
| Издатель:  | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |  
| Серия/номер:  | бюл.12;117478 |  
| Аннотация:  | Композиція інгредієнтів для приготування борошняних виробів з дріжджового тіста містить борошно пшеничне першого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, масло вершкове, меланж та воду. Додатково композиція містить пюре журавлини. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6106 |  
| Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |