Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6106
|
Название: | КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна |
Дата публикации: | 26-Июн-2017 |
Издатель: | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |
Серия/номер: | бюл.12;117478 |
Аннотация: | Композиція інгредієнтів для приготування борошняних виробів з дріжджового тіста містить борошно пшеничне першого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, масло вершкове, меланж та воду. Додатково композиція містить пюре журавлини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6106 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|