Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6108
|
Название: | Використання вторинних продуктів переробки хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Микитенко, Маргарита Петрівна |
Issue Date: | 23-Apr-2018 |
Издатель: | Націоанльний університет харчових технологій |
Описание: | На підставі теоретичних та експериментальних досліджень установлена доцільність використання пароконвектомату для сушіння вичавок хеномеле-су.
Досліджено хімічний склад вичавок хеномелесу, вплив фізико-хімічних факторів на процес сушіння вичавок хеномелесу і визначено оптимальні умови отримання порошку з вичавок хеномелесу.
Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання порошку з вичавок хеномелесу у технології заморожених дріжджових виробів з метою підвищення їх харчової та біологічної ціннос-ті.
Обґрунтовано раціональні параметри технологічного процесу виготовлення борошняних виробів з дріжджового тіста з використанням порошку з вича-вок хеномелесу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6108 |
Appears in Collections: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|