| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6108
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Використання вторинних продуктів переробки  хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста |  
| Авторы:  | Хомич, Галина Панасівна Микитенко, Маргарита Петрівна |  
| Дата публикации:  | 23-Апр-2018 |  
| Издатель:  | Націоанльний університет харчових технологій |  
| Описание:  | На підставі теоретичних та експериментальних досліджень установлена доцільність використання пароконвектомату для сушіння вичавок хеномеле-су.
Досліджено хімічний склад вичавок хеномелесу, вплив фізико-хімічних факторів на процес сушіння вичавок хеномелесу і визначено оптимальні умови отримання порошку з  вичавок хеномелесу.
Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання порошку з вичавок хеномелесу у технології заморожених дріжджових виробів з метою підвищення їх харчової та біологічної ціннос-ті.
Обґрунтовано раціональні параметри технологічного процесу виготовлення борошняних виробів з дріжджового тіста з використанням порошку з вича-вок хеномелесу. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6108 |  
| Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |