Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6108

Название: ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Микитенко, Маргарита Петрівна
Дата публикации: 23-Апр-2018
Издатель: Націоанльний університет харчових технологій
Описание: На підставі теоретичних та експериментальних досліджень установлена доцільність використання пароконвектомату для сушіння вичавок хеномеле-су. Досліджено хімічний склад вичавок хеномелесу, вплив фізико-хімічних факторів на процес сушіння вичавок хеномелесу і визначено оптимальні умови отримання порошку з вичавок хеномелесу. Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання порошку з вичавок хеномелесу у технології заморожених дріжджових виробів з метою підвищення їх харчової та біологічної ціннос-ті. Обґрунтовано раціональні параметри технологічного процесу виготовлення борошняних виробів з дріжджового тіста з використанням порошку з вича-вок хеномелесу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6108
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Наукова робота Хеномелес.pdf911,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь