Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6145

Название: Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Молчанова Наталія Юріївна
Ключевые слова: емульсія, вихровий шар, обертове електромагнітне поле, феромагнітні час- тинки, параметри емульгування.
Дата публикации: 2015
Издатель: Полтав. гос. аграр. акад., ЧП "Технолог. центр"
Аннотация: У статті розглянуто можливість використання вихрового шару феромагнітних частинок для обробки рідких харчових систем. Визначено, що на якість емульсії пливають параметри робочих елементів — діаметр, довжина, геометричні розміри, коефіцієнт завантаження камери феромагнітними частинками та середовищем, що підлягає обробці. Визначені оптимальні параметри емульгування, які забезпечують отримання стабільних емульсій.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6145
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tatrv_2015_5(4)__6.pdf556,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь