Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6145
|
Название: | Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Положишникова, Людмила Олександрівна Молчанова Наталія Юріївна |
Ключевые слова: | емульсія вихровий шар обертове електромагнітне поле феромагнітні частинки параметри емульгування |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Полтав. гос. аграр. акад., ЧП "Технолог. центр" |
Аннотация: | У статті розглянуто можливість використання вихрового шару феромагнітних частинок для обробки рідких харчових систем. Визначено, що на якість емульсії пливають параметри робочих елементів — діаметр, довжина, геометричні розміри, коефіцієнт завантаження камери феромагнітними частинками та середовищем, що підлягає обробці. Визначені оптимальні параметри емульгування, які забезпечують отримання стабільних емульсій. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6145 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|