Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6148
|
Название: | Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Столярчук, Валентина Миколаївна Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
Ключевые слова: | кекси композиційна борошняна суміш |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. |
Библиографическое описание: | Капліна Т. В. Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 178-181. |
Серия/номер: | Технічні науки; |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6148 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|