Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6148

Название: Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна
Кудрик, Маргарита Арнольдівна
Ключевые слова: кекси
композиційна борошняна суміш
Дата публикации: 2012
Издатель: Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій].
Библиографическое описание: Капліна Т. В. Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 178-181.
Серия/номер: Технічні науки;
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6148
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Np_2012_42(1)__43.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь