Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6149

Название: Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі
Авторы: Суткович, Тетяна Юліанівна
Вагіль, Тетяна
Ключевые слова: смузі, обліпиха, журавлина, йогурт, титрована кислотність, L–аскорбінова кислота, технологія.
Дата публикации: 2017
Издатель: Полтава: ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С.107-111.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6149
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХ-НОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СМУЗІ.pdf664,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь