|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6151
|
| Название: | Застосування інноваційних технологій для отримання якісної м’ясної продукції |
| Авторы: | Суткович, Тетяна Юліанівна |
| Ключевые слова: | вакуум гіпобаричні умови м'ясні напівфабрикати якість готових смажених виробів структурні властивості м'яса |
| Дата публикации: | 2017 |
| Издатель: | Полтава: ПУЕТ |
| Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С. 163-167 |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6151 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|