Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6152

Название: Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини
Авторы: Суткович, Тетяна Юліанівна
Шишкіна, Анна
Ключевые слова: вакуум
гіпобаричні умови
м'ясні напівфабрикати
органолептичні показники
пульсуючий вакуум
Дата публикации: 2017
Издатель: Полтава: ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. С. 211-215
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6152
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ЗАСТОСУВАННЯ ГІПОБАРИЧНИХ УМОВ ПРИ ПОПЕРЕДНІЙ ОБРОБЦІ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ.pdf554,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь