Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6159

Название: Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович
Ключевые слова: фізико-хімічні показники
Дата публикации: 2011
Издатель: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Серия/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування;
Аннотация: Розглянуто питання застосування технологічної операції подрібнення ягід шипшини, обліпихи і калини в робочій камері апарата ВА-100 перед екст- рагуванням. Установлено вплив дії вихрового шару феромагнітних частинок на зміну фізико-хімічних показників отриманих екстрактів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6159
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pt_2011_1_59.pdf187,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь