Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6159
|
Название: | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Миронов, Денис Анатолійович |
Ключевые слова: | фізико-хімічні показники |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Серия/номер: | Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування; |
Аннотация: | Розглянуто питання застосування технологічної операції подрібнення
ягід шипшини, обліпихи і калини в робочій камері апарата ВА-100 перед екст-
рагуванням. Установлено вплив дії вихрового шару феромагнітних частинок
на зміну фізико-хімічних показників отриманих екстрактів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6159 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|