Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6160
|
Название: | Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Олійник, Наталія Вікторівна Мацук, Юлія Анатоліївна Наконечна, Юлія Григорівна Медведь, Лоліта Миколаївна |
Ключевые слова: | ферментні препарати фенольні сполуки леткі ароматичні речовини журавлина сік соус напої паштети |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies |
Библиографическое описание: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 6/11 ( 90 ) 2017 P 59-65 |
Серия/номер: | Technology and equipment of food production; |
Аннотация: | Представлено дослідження хімічного скла-
ду ягід журавлини. Визначено фракційний склад
органічних кислот, цукрів та фенольних речовин,
що містяться в продуктах переробки журавли-
ни. Експериментально підтверджено позитивний
вплив ферментативного каталізу на вилучення
фенольних речовин та якість соку з журавлини.
Встановлені раціональні умови проведення фер-
ментативного каталізу. Запропоновано комплек-
сну переробку ягід журавлини з використанням
соку в технології фруктових соусів, а вичавок
сокового виробництва – у технології безалкоголь-
них напоїв та м’ясних паштетів |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6160 |
ISSN: | 1729-3774 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|