Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6160

Название: Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Олійник, Наталія Вікторівна
Мацук, Юлія Анатоліївна
Наконечна, Юлія Григорівна
Медведь, Лоліта Миколаївна
Ключевые слова: ферментні препарати
фенольні сполуки
леткі ароматичні речовини
журавлина
сік
соус
напої
паштети
Дата публикации: 2017
Издатель: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Библиографическое описание: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 6/11 ( 90 ) 2017 P 59-65
Серия/номер: Technology and equipment of food production;
Аннотация: Представлено дослідження хімічного скла- ду ягід журавлини. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів та фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки журавли- ни. Експериментально підтверджено позитивний вплив ферментативного каталізу на вилучення фенольних речовин та якість соку з журавлини. Встановлені раціональні умови проведення фер- ментативного каталізу. Запропоновано комплек- сну переробку ягід журавлини з використанням соку в технології фруктових соусів, а вичавок сокового виробництва – у технології безалкоголь- них напоїв та м’ясних паштетів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6160
ISSN: 1729-3774
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
117315-255617-1-PB.pdf329,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь