| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Статті (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6161
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів |  
| Авторы:  | Капліна, Тетяна Вікторівна Столярчук, Валентина Миколаївна Кудрик, Маргарита Арнольдівна |  
| Ключевые слова:  | борошняні кондитерські вироби кекси крупка соняшникового насіння крупка гарбузового насіння набрякання |  
| Дата публикации:  | 2012 |  
| Издатель:  | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |  
| Библиографическое описание:  | Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. / гол. ред. О. О. Шубін; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. 2012. Вип.29, т.2. С. 211-216. |  
| Аннотация:  | Розглянуто питання використання в технологіях кексів крупки соняшникового та гарбузового насіння. Досліджено здатність до набрякання й утримування вологи під час прогрівання подрібненого соняшникового та гарбузового
насіння. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6161 |  
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |