Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6161

Название: Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна
Кудрик, Маргарита Арнольдівна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби, кекси, крупка соняш- никового насіння, крупка гарбузового насіння, набрякання.
Дата публикации: 2012
Издатель: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Библиографическое описание: Обладнання та технології харчових виробництв: темат.зб. наук.пр./Гол.ред.О.О. Шубін; Донец.нац.ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. 2012. Вип.29,т.2. С.211216.
Аннотация: Розглянуто питання використання в технологіях кексів крупки соняшни- кового та гарбузового насіння. Досліджено здатність до набрякання й утри- мування вологи під час прогрівання подрібненого соняшникового та гарбузового насіння.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6161
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kaplina.pdf442,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь