Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6162

Название: Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович
Ключевые слова: безалкогольні напої
водні екстракти
Дата публикации: 2012
Издатель: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х. : Харк. держ. ун-т хар¬чування та торгівлі, 2012. – Вип. 2 (16).  С. 5257.
Серия/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування;
Аннотация: Досліджено використання рослинних екстрактів із ягід шипшини, обліпихи та калини, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок, у технологіях безалкогольних напоїв. Наведено технологічну схему виробництва, указано основні технологічні параметри.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6162
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pt_2012_2_10.pdf281,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь