Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6162
|
Название: | Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Миронов, Денис Анатолійович |
Ключевые слова: | безалкогольні напої водні екстракти |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х. : Харк. держ. ун-т хар¬чування та торгівлі, 2012. – Вип. 2 (16). С. 5257. |
Серия/номер: | Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування; |
Аннотация: | Досліджено використання рослинних екстрактів із ягід шипшини,
обліпихи та калини, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок, у
технологіях безалкогольних напоїв. Наведено технологічну схему виробництва,
указано основні технологічні параметри. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6162 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|