Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6167

Название: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ
Авторы: Левченко, Юлія Вікторівна
Хомич, Галина Панасівна
Олійник, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: хеномелес, топінамбур, пюре, поліфенолоксидаза, солодкий соус, структуроутворювачі, в’язкість.
Дата публикации: 2016
Издатель: Одеса: ОНАХТ
Библиографическое описание: Наукові праці ОНАХТ. – Одеса: 2016. Вип.2. – Том 80. – с.28 – 33.
Аннотация: Проаналізовано актуальність використання рослинної сировини місцевого походження в технології харчових продуктів. Встановлено, що топінамбур та хеномелес є джерелом біологічно активних речовин. Досліджено вплив продуктів переробки хеномелесу на якісні показники пюре з топінамбуру. Вивчено вплив пюре з топінамбуру та хеномелесу на структурно-механічні властивості готових соусів. Показано залежність в’язкості соусів від швидкості зсуву. Встановлено раціональне співвідношення компонентів (пюре з топінамбуру та пюре з хеномелесу) в готовому соусі. Підтверджено доцільність використання пюре з хеномелесу як природного замінника штучних структуроутворювачів та джерела органічних кислот.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6167
ISSN: 2073-8730
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИС-ТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ.pdf584,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь