| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6167
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесу |  
| Авторы:  | Левченко, Юлія Вікторівна Хомич, Галина Панасівна Олійник, Наталія Вікторівна |  
| Ключевые слова:  | хеномелес топінамбур пюре поліфенолоксидаза солодкий соус структуроутворювачі в'язкість |  
| Дата публикации:  | 2016 |  
| Издатель:  | Одеса : ОНАХТ |  
| Библиографическое описание:  | Наукові праці  ОНАХТ. – Одеса : 2016. Вип. 2. – Том 80. – С. 28–33. |  
| Аннотация:  | Проаналізовано актуальність використання рослинної сировини місцевого походження в технології харчових продуктів. Встановлено, що топінамбур та хеномелес є джерелом біологічно активних речовин. Досліджено вплив продуктів переробки хеномелесу на якісні показники пюре з топінамбуру. Вивчено вплив пюре з топінамбуру та хеномелесу на структурно-механічні властивості готових соусів. Показано залежність в’язкості соусів від швидкості зсуву. Встановлено раціональне співвідношення компонентів (пюре з топінамбуру та пюре з хеномелесу) в готовому соусі. Підтверджено доцільність використання пюре з хеномелесу як природного замінника штучних структуроутворювачів та джерела органічних кислот. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6167 |  
| ISSN:  | 2073-8730 |  
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |