Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6168
|
Название: | Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Миронов, Денис Анатолійович |
Ключевые слова: | вихровий шар феромагнітних частинок подрібнення екстракція мінеральні речовини |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | ОНАХТ |
Библиографическое описание: | Капліна Т. В. Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 77-80. |
Аннотация: | Стаття присвячена дослідженню процесу обробки ягід шип-
шини, обліпихи і калини в робочій камері апарату ВА -100. Встано-
влено зміни мінерального складу екстрактів із ягід попередньо об-
роблених у вихровому шарі феромагнітних частинок |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6168 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|