Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6168

Название: Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович
Ключевые слова: вихровий шар феромагнітних частинок, под- рібнення, екстракція, мінеральні речовини.
Дата публикации: 2010
Издатель: ОНАХТ
Библиографическое описание: Капліна Т. В. Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 77-80.
Аннотация: Стаття присвячена дослідженню процесу обробки ягід шип- шини, обліпихи і калини в робочій камері апарату ВА -100. Встано- влено зміни мінерального складу екстрактів із ягід попередньо об- роблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6168
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Khnit_2010_4_29.pdf408,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь