| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6170
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу |  
| Авторы:  | Хомич, Галина Панасівна Левченко, Юлія Вікторівна |  
| Дата публикации:  | 10-Фев-2017 |  
| Издатель:  | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |  
| Библиографическое описание:  | Пат. на корисну модель 113551 UA Україна, МПК А23L 23/10 (2016.01), А23/00, 33/10 (2016.01). Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу заявник і патентовласник ВНЗ Укоопспілки «ПУЕТ». – № u 2016 04933; заявл. 18.04.2016, опубл. 10.02.2017, Бюл. № 22. |  
| Аннотация:  | Солодкий соус містить хеномелес та воду. Додатково соус містить топінамбур, фруктозу і сік
хеномелесу. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6170 |  
| Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |