Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6170
|
Название: | КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Левченко, Юлія Вікторівна |
Дата публикации: | 10-Фев-2017 |
Издатель: | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |
Библиографическое описание: | Пат. на корисну модель 113551 UA Україна, МПК А23L 23/10 (2016.01), А23/00, 33/10 (2016.01). Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу заявник і патентовласник ВНЗ Укоопспілки «ПУЕТ». – № u 2016 04933; заявл. 18.04.2016, опубл. 10.02.2017, Бюл. № 22. |
Аннотация: | Солодкий соус містить хеномелес та воду. Додатково соус містить топінамбур, фруктозу і сік
хеномелесу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6170 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|