Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6181

Название: Методологія формування національної політики харчування населення
Авторы: Яцун, Л. М.
Карпенко, Ольга Василывна
Карпенко, Віктор Дмитрович
Ключевые слова: система управління
підприємство сфери харчування
розвиток
стратегії
функції
інтегровані структури
політика управління
Дата публикации: 2017
Издатель: Науково-дослідний центр індустріальних проблем розвитку НАН України
Аннотация: Викладено матеріали дослідження процесів управління сферою харчування за критеріями складу завдань діяльності підприємств, їх участі в інтеграційному процесі виробництва, реалізації та організації споживання продуктів і послуг харчування. Запропоновано модель природовідповідного розвитку сфери харчування як природно-соціально-економічної системи. Визначено пріоритетні напрями національної політики харчування населення на основі інтеграції учасників процесу організації харчування. Обґрунтовано методологічні підходи до формування моделі управління розвитком сфери харчування за етапами підготовки та прийняття рішень щодо інтеграції суб’єктів господарювання, включаючи підприємства аграрного сектора, харчової промисловості, торгівлі, ресторанного господарства та домогосподарств.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6181
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Карпенко.pdf632,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь