Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6188

Название: Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробів
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Ключевые слова: бананове пюре
пектинові речовини
бісквітний напівфабрикат
системний аналіз
фізико-хімічні властивості
Дата публикации: 2017
Издатель: Полтава: ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наук. статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ, 2017. С. 62-67
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6188
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Використання нетрадиційної сировини в технології бісквітних виробів.pdf396,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь