Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6189

Название: Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива
Авторы: Рогова, Алла Леонідівна
Медведь, Лоліта Миколаївна
Дата публикации: 2016
Издатель: Харків, ХДУХТ
Библиографическое описание: РОЗВИТОК ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, РЕСТОРАННОГО ТА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВ І ТОРГІВЛІ: ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ, ЕФЕКТИВНІСТЬ. Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції. Частина 1. 19 травня 2016 р. Харків ХДУХТ 2016 с. 193-195
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6189
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива.pdf304,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь