Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6196
|
Название: | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини |
Авторы: | Тюрікова, Іна Станіславовна Олійник, Наталія Вікторівна Скобельська, Наталія Володимирівна |
Ключевые слова: | технологія напій бродіння волоський горіх перекарпій гарбуз топінамбур |
Дата публикации: | 26-Апр-2018 |
Серия/номер: | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі;1(78) 2016 |
Аннотация: | Метою проведеного дослідження є розробка технології ферментованих на пої в
на ос нові овочевої сировини з використанням добавки з волоського горіха. Методика
дослідження. У процесі досліджень використано стандартні методики. Результати. На
основі ана лізу інформаційних джерел і фізико-хімічних досліджень обґрунтовано вибір рослинної
си ро вини для створення ферментованих напоїв. Підтверджено біологічну цінність перикарпію
і доведено доцільність його використання в технології напоїв. Підтверджено компонентну
су місність гарбуза, топінамбура та горіхової добавки. Досліджено параметри технологічних
про цесів. Експериментально встановлено раціональний вміст горіхової добавки в рослинному
су слі – 5-6,5 %. Підібрано раціональні харчові композиції. Визначено органолептичні й фізико-хімічні показники експериментальних напоїв. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6196 |
ISSN: | 2518-7171 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|