| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Статті (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6196 |  
 
| Название: | Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини |  | Авторы: | Тюрікова, Іна Станіславовна Олійник, Наталія Вікторівна
 Скобельська, Наталія Володимирівна
 |  | Ключевые слова: | технологія напій
 бродіння
 волоський горіх
 перекарпій
 гарбуз
 топінамбур
 |  | Дата публикации: | 26-Апр-2018 |  | Серия/номер: | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі;1(78)   2016 |  | Аннотация: | Метою проведеного дослідження є розробка технології ферментованих на пої  в  
на  ос нові  овочевої  сировини  з  використанням  добавки  з  волоського  горіха.  Методика 
дослідження. У процесі досліджень використано стандартні методики. Результати. На 
основі ана лізу інформаційних джерел і фізико-хімічних досліджень обґрунтовано вибір рослинної 
си ро вини для створення ферментованих напоїв. Підтверджено біологічну цінність перикарпію 
і доведено доцільність його використання в технології напоїв. Підтверджено компонентну 
су місність гарбуза, топінамбура та горіхової добавки. Досліджено параметри технологічних  
про цесів. Експериментально встановлено раціональний вміст горіхової добавки в рослинному 
су слі – 5-6,5 %. Підібрано раціональні харчові композиції. Визначено органолептичні й фізико-хімічні показники експериментальних напоїв. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6196 |  | ISSN: | 2518-7171 |  | Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |