Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6196

Название: Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини
Авторы: Тюрікова, Іна Станіславовна
Олійник, Наталія Вікторівна
Скобельська, Наталія Володимирівна
Ключевые слова: технологія, напій, бродіння, волоський горіх, перекарпій. гарбуз, топінамбур
Дата публикации: 26-Апр-2018
Серия/номер: Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі;1(78) 2016
Аннотация: Метою проведеного дослідження є розробка технології ферментованих на пої в на ос нові овочевої сировини з використанням добавки з волоського горіха. Методика дослідження. У процесі досліджень використано стандартні методики. Результати. На основі ана лізу інформаційних джерел і фізико-хімічних досліджень обґрунтовано вибір рослинної си ро вини для створення ферментованих напоїв. Підтверджено біологічну цінність перикарпію і доведено доцільність його використання в технології напоїв. Підтверджено компонентну су місність гарбуза, топінамбура та горіхової добавки. Досліджено параметри технологічних про цесів. Експериментально встановлено раціональний вміст горіхової добавки в рослинному су слі – 5-6,5 %. Підібрано раціональні харчові композиції. Визначено органолептичні й фізико-хімічні показники експериментальних напоїв.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6196
ISSN: 2518-7171
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
26.04.18.pdf990,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь