Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6197

Название: MEDICO-BIOLOGICAL ASSESSMENT OF DRINKS RESISTANT ACTION
Авторы: Тюрікова, Іна Станіславовна
Рогова, Наталія Володимирівна
Пересічний, Михайло Іванович
Наконечна, Юлія Григорівна
Ключевые слова: beverages
walnut
nuts additive
biological value
diet
immune system
Дата публикации: 26-Апр-2018
Серия/номер: Norwegian Journal of development of the International Science;№9/2017
Аннотация: Thoroughly about the role of food in human life. The creation of technologies of new biologically valuable drinks based on vegetable raw materials with the use of walnut and their consumption to increase the body's resistance is proposed. The results of medical-biological testing of fruit and vegetable drinks in the daily human diet are presented. Their biological value and the ability to stabilize the parameters that characterize the state of the immune system within the normal range are confirmed.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6197
ISSN: 3453-9875
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
26.04.18 1.pdf2,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь