Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6266
|
Название: | Споживча кооперація в умовах глобалізації: обґрунтування проектування системи управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO |
Авторы: | Рибалко-Рак, Леся Андріївна Гусаковська, Тетяна Олександрівна Поставна, Лариса Петрівна |
Ключевые слова: | система управління якістю споживча кооперація |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Львів: ЛТЕУ |
Библиографическое описание: | 150 років споживчій кооперації України: оцінююче минуле, визначаємо майбутнє: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 150-річчю утворення першого споживчого товариства в Україні та 200-річчю від часу заснування Львівського торговельно-економічного університету, 13-14 грудня 2016 р. / [відповідальний за випуск: проф. Семак Б.Б.]. – Львів: ЛТЕУ , 2016. – 266 с. (С. 242-243) |
Аннотация: | Ринкове середовище, в якому функціонують організації і підприємства системи споживчої кооперації, вимагає посилення ролі та переорієнтації на сучасні принципи управління якістю, які задекларовані в міжнародному стандарті серії ISO, перегляду концеп¬цій управління, застосування нових підходів до оцінки функціонування соціально-економічних систем. На підприємствах, організаціях споживчої кооперації повинен функціонувати новий механізм управління якістю, що забезпечить конкурентоспроможність діяльності, яка відповідатиме запитам споживачів, працівників, пайовиків і інших зацікавлених сторін і зможе відповідним чином реагувати на зміни зовнішнього середовища та прогнозувати ці зміни, приймати оптимальні рішення економічної доцільності у напрямку підвищення конкурентоздатності. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6266 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО М)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|