| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра менеджменту >
 
Матеріали конференцій (ННІДО М) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6266
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Споживча кооперація в умовах глобалізації: обґрунтування проектування системи управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO |  
| Авторы:  | Рибалко-Рак, Леся Андріївна Гусаковська, Тетяна Олександрівна Поставна, Лариса Петрівна |  
| Ключевые слова:  | система управління якістю споживча кооперація |  
| Дата публикации:  | 2016 |  
| Издатель:  | Львів: ЛТЕУ |  
| Библиографическое описание:  | 150 років споживчій кооперації України: оцінююче минуле, визначаємо майбутнє: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 150-річчю утворення першого споживчого товариства в Україні  та 200-річчю від часу заснування Львівського торговельно-економічного університету, 13-14 грудня 2016 р.  / [відповідальний за випуск: проф. Семак Б.Б.]. – Львів: ЛТЕУ , 2016. – 266 с. (С. 242-243) |  
| Аннотация:  | Ринкове середовище, в якому функціонують організації і підприємства системи споживчої кооперації, вимагає посилення ролі та переорієнтації на сучасні принципи управління якістю, які задекларовані в міжнародному стандарті серії ISO, перегляду концеп¬цій управління, застосування нових підходів до оцінки функціонування соціально-економічних систем. На підприємствах, організаціях споживчої кооперації повинен функціонувати новий механізм управління якістю, що забезпечить конкурентоспроможність діяльності, яка відповідатиме запитам споживачів, працівників, пайовиків і інших зацікавлених сторін і зможе відповідним чином реагувати на зміни зовнішнього середовища та прогнозувати ці зміни, приймати оптимальні рішення економічної доцільності у напрямку підвищення конкурентоздатності. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6266 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО М)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |