|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6569
|
| Название: | Дослідження інфрачервоних спектрів екстрактів з плодів шипшини, обліпихи та калини |
| Авторы: | Миронов, Денис Анатолійович |
| Ключевые слова: | ІЧ-спектри екстракти вихровий шар феромагнітних частинок деалкоголізація безалкогольні напої |
| Дата публикации: | 2-Июл-2018 |
| Аннотация: | У статті представлено дослідження ІЧ-спектрів екстрактів з плодів, шипшини, обліпихи та калини, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок та отриманих традиційним шляхом, методом настоювання при постійній температурі. Дослідженнями встановлено можливість заміни водно-спиртового екстрагенту на водний при екстрагуванні, з метою усунення стадії деалкоголізації екстрактів при виготовленні безалкогольних напоїв |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6569 |
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|