Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6815
|
Название: | Рисове борошно в технології біскотті |
Авторы: | Кудрик, А. Д. Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | біскотті рисове борошно |
Дата публикации: | 17-Апр-2018 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XLI Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік, присвяченої 100-річчю Національної академії наук України (м. Полтава, 17–18 квітня 2018 року). – Полтава |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6815 |
ISBN: | 978-966-184-312-6 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|