Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6815

Название: Рисове борошно в технології біскотті
Авторы: Кудрик, А.Д.
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: біскотті
Рисове борошно
Дата публикации: 17-Апр-2018
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XLI Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік, присвяченої 100-річчю Національної академії наук України (м. Полтава, 17–18 квітня 2018 року). – Полтава
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6815
ISBN: 978-966-184-312-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Кудрик Шелудько В.М. ПУЕТ 2018.docx22,54 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь