| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6815
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Рисове борошно в технології біскотті |  
| Авторы:  | Кудрик, А. Д. Шелудько, Вікторія Миколаївна |  
| Ключевые слова:  | біскотті рисове борошно |  
| Дата публикации:  | 17-Апр-2018 |  
| Издатель:  | ПУЕТ, Полтава |  
| Библиографическое описание:  | Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XLI Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік, присвяченої 100-річчю Національної академії наук України (м. Полтава, 17–18 квітня 2018 року). – Полтава |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6815 |  
| ISBN:  | 978-966-184-312-6 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |