Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6943

Название: Передумови використання лікопінвмісної продукції для ароматичних композицій
Авторы: Овчіннікова, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: лікопінвмісні продукти
Дата публикации: 22-Май-2014
Издатель: НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Библиографическое описание: Передумови використання лікопінвмісної продукції для ароматичних композицій…
Серия/номер: Секція 3. Натуральні збагачувачі як альтернатива синтетичним харчовим добавкам;
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6943
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2014_KonfOzdProd.pdf3,14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь