Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6943
|
Название: | Передумови використання лікопінвмісної продукції для ароматичних композицій |
Авторы: | Овчіннікова, Світлана Олексіївна |
Ключевые слова: | лікопінвмісні продукти |
Дата публикации: | 22-Май-2014 |
Издатель: | НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ |
Библиографическое описание: | Передумови використання лікопінвмісної продукції для ароматичних композицій… |
Серия/номер: | Секція 3. Натуральні збагачувачі як альтернатива синтетичним харчовим добавкам; |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6943 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|