Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6946

Название: Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна
Дудник, Світлана Олексіївна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
кекси
гарбузове насіння
органолептичні властивості
Дата публикации: 2017
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Серия/номер: Науковий вісник PUET: Technical Sciences; 1 (78)
Аннотация: В Україні вкрай загострена проблема забезпечення споживачів якісною продук­ цією в достатній кількості. Вирішити її можливо за рахунок розробки якісно нових технологій борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної рослинної сировини. Ме­ та дослідження полягає у вивченні впливу способу введення гарбузового насіння в рецептуру кексів на органолептичні властивості виробів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6946
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1246-2106-1-PB.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь