Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6946
|
Название: | Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Столярчук, Валентина Миколаївна Дудник, Світлана Олексіївна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби кекси гарбузове насіння органолептичні властивості |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Серия/номер: | Науковий вісник PUET: Technical Sciences; 1 (78) |
Аннотация: | В Україні вкрай загострена проблема забезпечення споживачів якісною продук
цією в достатній кількості. Вирішити її можливо за рахунок розробки якісно нових технологій
борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної рослинної сировини. Ме
та дослідження полягає у вивченні впливу способу введення гарбузового насіння в рецептуру
кексів на органолептичні властивості виробів |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6946 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|