Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6948

Название: MEDICO-BIOLOGICAL ASSESSMENT OF DRINKS RESISTANT ACTION
Авторы: Tiurikova, I.
Peresichnyi, M.
Vesnina, L.
Nakonechna, Y.
Rogova, N.
Ключевые слова: напої, волоський горіх, горіхова добавка, біологічна цінність, харчовий раціон, імунна система
Issue Date: 2017
Издатель: Norwegian Journal of development of the International Science
Аннотация: Обґрунтовано роль харчування в житті людини. Запропоновано створення технологій нових біологічно цінних напоїв на основі рослинної сировини з використанням волоського горіха та споживання їх для підвищення резистентності організму. Представлені результати медико-біологічної апробації плодоовоче-вих напоїв у щоденному раціоні людини. Підтверджена їх біологічна цінність і здатність стабілізувати показники, які характеризують стан імунної системи у межах норми.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6948
ISSN: 3453-9875
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3.docx146,34 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback