Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6955

Название: ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНІ
Авторы: Рогова, Н. В.
Рибакова, С. С.
Ключевые слова: ресторанне господдарство
новації
тенденції
ІТ-технології
теплан-шоу
концепція
Дата публикации: 24-Май-2017
Издатель: Переяслав-Хмельницький
Аннотация: Ресторанний бізнес України активно розвивається останнім часом, але під впливом економічної кризи відчуває необхідність освоєння нових технологій та тенденцій у ресторанному бізнесі. Заклади ресторанного господарства, які відчувають динаміку змін у розвитку ресторанного бізнесу, мають велику конкурентоспроможність серед діючих закладів на території України.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6955
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
4.doc2,41 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь