Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Глави з книги (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7220
|
Название: | ПРОГРАМА виробничої практики/виробничого стажування для студентів 1 курсу зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня «бакалавр» |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Кущ, Лариса Іванівна |
Ключевые слова: | виробнича практика |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2017 |
Библиографическое описание: | Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, Л. І. Кущ, В. О. Володько. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 120 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7220 |
Располагается в коллекциях: | Глави з книги (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|