Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7237
|
Название: | Manufacture nechnology of fermented birch sap and new combined products on it |
Авторы: | Рогова, Наталія Володимирівна Володько, Ольга Василівна |
Ключевые слова: | ферментований сік збродженний березовий сік біологічно активні березові соки лікувально-профілактине призначення соків |
Дата публикации: | 11-Ноя-2019 |
Аннотация: | У науковій праці були розглянуті питання отримання біологічно активних компонентів для продуктів лікувально-профілактичного призначення з рослинної сировини. їх рецептури та технологія |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7237 |
ISBN: | 978-1-9993071-1-0 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ГРКС)
|
Файлы этого ресурса:
Файл |
Описание |
Размер | Формат |
сканирование0001.jpg | | 2,83 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть | сканирование0002.jpg | | 1,53 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть | сканирование0003.jpg | | 2,48 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть | сканирование0004.jpg | | 2,56 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть | сканирование0005.jpg | | 1,82 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть | сканирование0006.jpg | | 2,24 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть | сканирование0007.jpg | | 1,3 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть | сканирование0008.jpg | | 2,3 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть | сканирование0009.jpg | | 2,14 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть | сканирование0010.jpg | | 1,77 MB | JPEG | Просмотреть/Открыть |
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|