Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра загальноінженерних дисциплін (архів) >
Монографії >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7237

Название: Manufacture nechnology of fermented birch sap and new combined products on it
Авторы: Рогова, Наталія Володимирівна
Володько, Ольга Василівна
Ключевые слова: ферментований сік
збродженний березовий сік
біологічно активні березові соки
лікувально-профілактине призначення соків
Issue Date: 11-Nov-2019
Аннотация: У науковій праці були розглянуті питання отримання біологічно активних компонентів для продуктів лікувально-профілактичного призначення з рослинної сировини. їх рецептури та технологія
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7237
ISBN: 978-1-9993071-1-0
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:

File Description SizeFormat
сканирование0001.jpg2,83 MBJPEGView/Open
сканирование0002.jpg1,53 MBJPEGView/Open
сканирование0003.jpg2,48 MBJPEGView/Open
сканирование0004.jpg2,56 MBJPEGView/Open
сканирование0005.jpg1,82 MBJPEGView/Open
сканирование0006.jpg2,24 MBJPEGView/Open
сканирование0007.jpg1,3 MBJPEGView/Open
сканирование0008.jpg2,3 MBJPEGView/Open
сканирование0009.jpg2,14 MBJPEGView/Open
сканирование0010.jpg1,77 MBJPEGView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback