Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7237

Название: Manufacture nechnology of fermented birch sap and new combined products on it
Авторы: Рогова, Наталія Володимирівна
Володько, Ольга Василівна
Ключевые слова: ферментований сік
збродженний березовий сік
біологічно активні березові соки
лікувально-профілактине призначення соків
Дата публикации: 11-Ноя-2019
Аннотация: У науковій праці були розглянуті питання отримання біологічно активних компонентів для продуктів лікувально-профілактичного призначення з рослинної сировини. їх рецептури та технологія
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7237
ISBN: 978-1-9993071-1-0
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
сканирование0001.jpg2,83 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование0002.jpg1,53 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование0003.jpg2,48 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование0004.jpg2,56 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование0005.jpg1,82 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование0006.jpg2,24 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование0007.jpg1,3 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование0008.jpg2,3 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование0009.jpg2,14 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование0010.jpg1,77 MBJPEGПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь