Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7290
|
Название: | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Столярчук, Валентина Миколаївна Бровко, Елеонора Максимівна Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби нетрадиційна рослинна сировина |
Issue Date: | 2015 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння : монографія / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Овчіннікова-Дудник, Е. М. Бровко. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 356 с. |
Аннотация: | У монографії розкрито наукові та практичні передумови використання олійної сировини в харчових технологіях. Проаналізовано сучасну базу олійної сировини в контексті якісного та достатнього продовольчого забезпечення населення. Досліджено, що гарбузове насіння є потенційним сировинним джерелом, яке цінне хімічним складом і біологічними властивостями.
Розроблено технології борошняних кондитерських виробів (із пісочного, бісквітного, кексового тіста) із заміною частки пшеничного борошна на гарбузове голонасінне.
Рекомендовано для науковців, практиків, магістрантів і населення, небайду¬жого до якісного харчування. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7290 |
ISBN: | 978-966-184-216-7 |
Appears in Collections: | Монографії
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|