| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Монографії (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7290
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння |  
| Авторы:  | Капліна, Тетяна Вікторівна Столярчук, Валентина Миколаївна Бровко, Елеонора Максимівна Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна |  
| Ключевые слова:  | борошняні кондитерські вироби нетрадиційна рослинна сировина |  
| Дата публикации:  | 2015 |  
| Издатель:  | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |  
| Библиографическое описание:  | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння : монографія / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Овчіннікова-Дудник, Е. М. Бровко. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 356 с. |  
| Аннотация:  | У монографії розкрито наукові та практичні передумови використання олійної сировини в харчових технологіях. Проаналізовано сучасну базу олійної сировини в контексті якісного та достатнього продовольчого забезпечення населення. Досліджено, що гарбузове насіння є потенційним сировинним джерелом, яке цінне хімічним складом і біологічними властивостями. 
Розроблено технології борошняних кондитерських виробів (із пісочного, бісквітного, кексового тіста) із заміною частки пшеничного борошна на гарбузове голонасінне.
Рекомендовано для науковців, практиків, магістрантів і населення, небайду¬жого до якісного харчування. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7290 |  
| ISBN:  | 978-966-184-216-7 |  
| Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |