Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7357
|
Название: | РОЗРОБЛЕННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ІЗ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ДЛЯ НАПОЇВ |
Авторы: | Рогова, Н. В. Тюрікова, І. С. |
Ключевые слова: | дієтична добавка волоський горіх |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Рогова Н. В. Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоїв / Рогова Н. В., Тюрікова І. С. // «Science progress in European countries: new concepts and modern solutions»: Papers of the 3rd International Scientific Conference. November 23, 2018, Stuttgart, Germany. – Р. 295-299. |
Аннотация: | Найбільш перспективними, доступними і переважними для збагачення з технологічної точки зору харчовими продуктами є напої. Ринок функціональних напоїв в країнах має стійке зростання і тенденцію до розвитку.
Особливого значення набуває виробництво напоїв на основі екстрактів із рослинної сировини, які містять значні концентрації необхідних для організму фізіологічно значущих нативних мікронутрієнтів і виявляють виражену біологічну активність. Тому використання рослинних екстрактів дозволяє створювати напої спрямованої дії з певним фізіологічним ефектом (наприклад, напої резистентної дії). Природні біологічно активні речовини (БАР) рослин (флавоноїди, вітаміни, каротиноїди, барвні речовини та ін.) дозволяють моделювати величезну різноманітність смакоароматичних відтінків і збільшити біологічну стійкість напоїв у процесі зберігання |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7357 |
ISBN: | 978-3-944375-22-9 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|