Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7357

Название: РОЗРОБЛЕННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ІЗ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ДЛЯ НАПОЇВ
Авторы: Рогова, Н.В.
Тюрікова, І.С.
Ключевые слова: дієтична добавка
волоський горіх
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Рогова Н.В., Тюрікова І.С. Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоїв / Рогова Н.В., Тюрікова І.С.// «Science progress in European countries: new concepts and modern solutions»: Papers of the 3rd International Scientific Conference. November 23, 2018, Stuttgart, Germany. – Р. 295-299.
Аннотация: Найбільш перспективними, доступними і переважними для збагачення з технологічної точки зору харчовими продуктами є напої. Ринок функціональних напоїв в країнах має стійке зростання і тенденцію до розвитку. Особливого значення набуває виробництво напоїв на основі екстрактів із рослинної сировини, які містять значні концентрації необхідних для організму фізіологічно значущих нативних мікронутрієнтів і виявляють виражену біологічну активність. Тому використання рослинних екстрактів дозволяє створювати напої спрямованої дії з певним фізіологічним ефектом (наприклад, напої резистентної дії). Природні біологічно активні речовини (БАР) рослин (флавоноїди, вітаміни, каротиноїди, барвні речовини та ін.) дозволяють моделювати величезну різноманітність смакоароматичних відтінків і збільшити біологічну стійкість напоїв у процесі зберігання
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7357
ISBN: 978-3-944375-22-9
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
9.docx160,42 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь