Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7448
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАРМЕЛАДІВ |
Авторы: | Левченко, Юлія Чоні, Інна |
Ключевые слова: | мармелад обліпиха |
Дата публикации: | 30-Ноя-2018 |
Издатель: | Полтава ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Наука і молодь в XXI сторіччі : збірник тез доповідей IV Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-кон-ференції (м. Полтава, 30 листопада 2018 року). - Полтава: ПУЕТ, 2018. - 454 с. - 1 електрон. опт. диск (С^-КОМ). - Текст укр., рос., англ. мовами. |
Аннотация: | Результати проведених досліджень свідчать про доцільність переробки обліпихи на пюре і подальше його використання в технології мармеладних виробів. Часткова заміна пюре з яблук на пюре з обліпихи покращує органолептичні показники, підвищує біологічну та поживну цінність розроблених кондитерських виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7448 |
ISBN: | 978-966-184-331-7 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|