Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7448

Название: ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАРМЕЛАДІВ
Авторы: Левченко, Юлія
Чоні, Інна
Ключевые слова: мармелад
обліпиха
Дата публикации: 30-Ноя-2018
Издатель: Полтава ПУЕТ
Библиографическое описание: Наука і молодь в XXI сторіччі : збірник тез доповідей IV Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-кон-ференції (м. Полтава, 30 листопада 2018 року). - Полтава: ПУЕТ, 2018. - 454 с. - 1 електрон. опт. диск (С^-КОМ). - Текст укр., рос., англ. мовами.
Аннотация: Результати проведених досліджень свідчать про доцільність переробки обліпихи на пюре і подальше його використання в технології мармеладних виробів. Часткова заміна пюре з яблук на пюре з обліпихи покращує органолептичні показники, підвищує біологічну та поживну цінність розроблених кондитерських виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7448
ISBN: 978-966-184-331-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник _Наука і молодь 30.11.18_ред.pdf285,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь