Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7449

Название: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ І ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Авторы: Левченко, Юлія
Хомич, Галина
Горобець, Олександра
Ключевые слова: солодкі страви
желлюючий сік
хеномелес
яєчний білок
Дата публикации: 18-Апр-2019
Издатель: Полтава ПУЕТ
Библиографическое описание: Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 18 квітня 2019 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. - Полтава : ПУЕТ, 2019.-38 с.
Аннотация: використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів дозволяє зменшити рецептурний вміст желатину і збагатити готові вироби Ь-аскорбіновою кислотою, фенольними та пектиновими речовинами, що позитивно впливає на їх біологічну цінність.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7449
ISBN: 978-966-184-342-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
materialy_seminaru_2019__htlr.pdf182,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь