Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7449
|
Название: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ І ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ |
Авторы: | Левченко, Юлія Хомич, Галина Горобець, Олександра |
Ключевые слова: | солодкі страви желюючий сік хеномелес яєчний білок |
Дата публикации: | 18-Апр-2019 |
Издатель: | Полтава ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 18 квітня 2019 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. - Полтава : ПУЕТ, 2019.-38 с. |
Аннотация: | використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів дозволяє зменшити рецептурний вміст желатину і збагатити готові вироби Ь-аскорбіновою кислотою, фенольними та пектиновими речовинами, що позитивно впливає на їх біологічну цінність. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7449 |
ISBN: | 978-966-184-342-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|