Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7451
|
Название: | Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу |
Авторы: | Левченко, Юлія Хомич, Галина Коноваленко, Олена |
Ключевые слова: | соус топінамбур хеномелес діабет |
Дата публикации: | 25-Фев-2017 |
Издатель: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі |
Библиографическое описание: | 3. Пат. на корисну модель 113551 UA Україна, МПК А23L 23/10 (2016.01), А23/00, 33/10 (2016.01). Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу [Текст] / Хомич Г. П., Левченко Ю. В., Коноваленко О. Ю.; заявник і патентовласник ВНЗ Укоопспілки «ПУЕТ». – № u 2016 04933; заявл. 18.04.2016, опубл. 10.02.2017, Бюл. № 22. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7451 |
Располагается в коллекциях: | Патенти (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|