Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7453

Название: Удосконалення технології фокаччі
Другие названия: Improvment of focaccia technology
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ряшко, Галина Михайлівна
Сергєйчук, Ярослав Дмитрович
Ключевые слова: фокачча
кукурудзяне борошно
якість
технологія
Issue Date: 21-Nov-2019
Издатель: Полтава
Библиографическое описание: Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельноресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019 - 126с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7453
ISBN: 978-966-184-357-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тези Шелудько, Ряшко, Сергєйчук 45 р факультету.docx15,79 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback