Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7453

Название: Удосконалення технології фокаччі
Другие названия: Improvment of focaccia technology
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ряшко, Галина Михайлівна
Сергєйчук, Ярослав Дмитрович
Ключевые слова: фокачча
кукурудзяне борошно
якість
технологія
Дата публикации: 21-Ноя-2019
Издатель: Полтава
Библиографическое описание: Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельноресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019 - 126с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7453
ISBN: 978-966-184-357-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Шелудько, Ряшко, Сергєйчук 45 р факультету.docx15,79 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь