Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7454

Название: ITALIAN FLOUR PRODUCTS IN UKRAINE
Другие названия: Італійські борошняні вироби в Україні
Авторы: Viktoriia, Sheludko
Ключевые слова: italian flour products
biscotti
corn flour
rice flour
cantucci
Issue Date: 21-Nov-2019
Издатель: Полтава
Библиографическое описание: Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельноресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019 - 126с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7454
ISBN: 978-966-184-357-7
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тези Шелудько ITALIAN FLOUR PRODUCTS IN UKRAINE 45 років факультету.docx18,48 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback