Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7466

Название: Методичні рекомендації з виконання курсової роботи за навчальної дисиципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
Авторы: Олійник Л.Б.
Ключевые слова: курсова робота
Issue Date: 3-Dec-2019
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7466
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
М Р КП 2018 для ІІМП 30 10 18 doc.doc615 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback