Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7511

Название: АКТУАЛЬНІСТЬ РОЗРОБКИ ТЕХНОЛОГІЇ БРАУНІ «GLUTEN FREE
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Волкова, Олена Борисівна
Ключевые слова: брауні
тістечко
харчова цінність
Дата публикации: 3-Окт-2019
Издатель: ОНАХТ, Одеса
Библиографическое описание: Шелудько В. М. Актуальність розробки технології брауні «GLUTEN FREE» / В. М. Шелудько, О. Б. Волкова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матеріали ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів з міжнародною участю, (м. Одеса, 3-5 жовтня 2019 р.). - Одеса: ОНАХТ, 2019. – С. 95
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7511
ISBN: 978-617-7829-27-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Волкова Одеса 2019.docx19,68 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь