| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7512 |  
 
| Название: | Скони підвищеної харчової цінності |  | Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Коляндра, В. В.
 |  | Ключевые слова: | Скони цільнозернове борошно
 |  | Дата публикации: | 3-Окт-2019 |  | Издатель: | ОНАХТ, Одеса |  | Библиографическое описание: | Шелудько В. М. Скони підвищеної харчової цінності / В. М. Шелудько, В. В. Коляндра // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матеріали ХІІ Всеукраїнської  науково-практичної конференції молодих  учених і студентів з міжнародною участю, (м. Одеса, 3-5 жовтня 2019 р.). -  Полтава: ПУЕТ, 2019. – С. 99 |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7512 |  | ISBN: | 978-617-7829-27-9 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |