Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7512

Название: СКОНИ ПІДПИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Коляндра, В. В.
Ключевые слова: Скони
цільнозернове борошно
Дата публикации: 3-Окт-2019
Издатель: ОНАХТ, Одеса
Библиографическое описание: Шелудько В. М. Скони підвищеної харчової цінності / В. М. Шелудько, В. В. Коляндра // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матеріали ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів з міжнародною участю, (м. Одеса, 3-5 жовтня 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019. – С. 99
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7512
ISBN: 978-617-7829-27-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Коляндра Одеса 2019.docx18,62 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь