Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7588
|
Название: | Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці |
Другие названия: | Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Пасічний, Василь Миколайович Маринін, Андрій Іванович Мороз, Олена Олексіївна |
Ключевые слова: | сироватка молочна крохмаль пірогенний кремнезем в'язкість реологія м'ясні продукти |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | ЧП ”Технологический Центр” |
Библиографическое описание: | Пасічний В. М., Маринін А. І., Мороз, О. О., Гередчук, А. М. Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2015. Т. 1, № 6 (73). С. 32-38 |
Аннотация: | Представлено дослідження щодо можливості модифікації реологічних характеристик
стандартизованих розчинів молочної сироватки, крохмалю картопляного модифікованого і крохмалю марки «Екстра» при внесенні в систему пірогенного кремнезему марки А300.
Розглянуто перспективи використання ком-
бінованих білково-жирових емульсій з їх використанням та білоквмісними наповнювачами тваринного і рослинного походження у виробництві ковбас і напівфабрикатів на основі м’яса птиці |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7588 |
ISSN: | 1729-3774 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|