Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7595

Название: ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М'ЯСОМІСТКИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: білково-жирові емульсії
м'ясомісткі напівфабрикати
бета-каротин
Дата публикации: 2018
Издатель: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: . Гередчук А.М. Використання білково-жирових емульсій для поліпшення технологічних характеристик м'ясомістких напівфабрикатів / А. М. Гередчук, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції: матеріали VII Міжнарод. наук.-техн. конф., (Київ, 6-7 листоп. 2018 р.) М-во освіти і науки України, Націон. ун-т харч. технологій. – Київ : НУХТ, 2018. – 154-155 с.
Серия/номер: ;УДК 637.5.04/.07: 637.52
Описание: М'ясні і м'ясомісткі напівфабрикати є досить затребуваними харчовими продуктами на сучасному споживчому ринку. Проте, зростання вартості м'ясної сировини, низькі функціональні властивості м'яса промислового виробництва, орієнтація більшості населення на продукти з поліфункціональними властивостями які містять фізіологічно активні інгредієнти, зумовлюють необхідність розробки рецептур на основі раціонального поєднання сировини рослинного та тваринного походження, використовуючи при цьому ефективні та безпечні добавки. Одним із перспективних рішень цієї проблеми є використання у м’ясних системах комбінованих наповнювачів емульсійного типу, здатних корегувати не лише фізико-хімічні та технологічні властивості готової продукції, а й збалансованість есенціальних нутрієнтів, покращувати їх біозасвоюваність.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7595
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2018 - НУХТ - тези- 154-155.pdf2,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь