Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7596
|
Название: | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Пасічний, Василь Миколайович Хорунжа, Тетяна Олегівна |
Ключевые слова: | білково-жирові емульсії м'ясо курчат-бройлерів м'ясомісткі кулінарні напівфабрикати функціонально-технологічні показники |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Національний університет харчових технологій |
Библиографическое описание: | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування : матеріали 82 Міжнарод. наук конф. молодих учених, аспір. і студ. [«Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»], (Київ, 11-12 квіт. 2016 р.). Секція 1. / В.М. Пасічний, А.М. Гередчук, Т.О. Хорунжа // М-во освіти і науки України, Націон. ун-т харч. технологій – К.: НУХТ, 2016 р. – 299 с. |
Описание: | Введення змодельованих КБЖЕ в технологію м’ясомістких
кулінарних напівфабрикатів з м’яса курчат-бройлерів дозволяє підвищити харчову,
біологічну та вітамінну цінність виробів, забезпечивши при цьому оптимальні
структурно-механічні та технологічні властивості структурованих продуктів та
зменшивши їх собівартість. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7596 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|