| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7596
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування |  
| Авторы:  | Гередчук, Аліна Михайлівна Пасічний, Василь Миколайович Хорунжа, Тетяна Олегівна |  
| Ключевые слова:  | білково-жирові емульсії м'ясо курчат-бройлерів м'ясомісткі кулінарні напівфабрикати функціонально-технологічні показники |  
| Дата публикации:  | 2016 |  
| Издатель:  | Національний університет харчових технологій |  
| Библиографическое описание:  | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування : матеріали 82 Міжнарод. наук конф. молодих учених, аспір. і студ. [«Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»], (Київ, 11-12 квіт. 2016 р.). Секція 1. / В.М. Пасічний, А.М. Гередчук, Т.О. Хорунжа // М-во освіти і науки України, Націон. ун-т харч. технологій – К.: НУХТ, 2016 р. – 299 с. |  
| Описание:  | Введення змодельованих КБЖЕ в технологію м’ясомістких
кулінарних напівфабрикатів з м’яса курчат-бройлерів дозволяє підвищити харчову,
біологічну та вітамінну цінність виробів, забезпечивши при цьому оптимальні
структурно-механічні та технологічні властивості структурованих продуктів та
зменшивши їх собівартість. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7596 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |