Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7596

Название: Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Пасічний, Василь Миколайович
Хорунжа, Тетяна Олегівна
Ключевые слова: білково-жирові емульсії
м’ясо курчат-бройлерів
м’ясомісткі кулінарні напівфабрикати
функціонально-технологічні показники
Дата публикации: 2016
Издатель: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування : матеріали 82 Міжнарод. наук конф. молодих учених, аспір. і студ. [«Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»], (Київ, 11-12 квіт. 2016 р.). Секція 1. / В.М. Пасічний, А.М. Гередчук, Т.О. Хорунжа // М-во освіти і науки України, Націон. ун-т харч. технологій – К.: НУХТ, 2016 р. – 299 с.
Описание: Введення змодельованих КБЖЕ в технологію м’ясомістких кулінарних напівфабрикатів з м’яса курчат-бройлерів дозволяє підвищити харчову, біологічну та вітамінну цінність виробів, забезпечивши при цьому оптимальні структурно-механічні та технологічні властивості структурованих продуктів та зменшивши їх собівартість.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7596
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2016 - НУХТ-82 конференція - с 299.pdf5,52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь