Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7597

Название: Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Пасічний, Василь Миколайович
Герасименко, Марина Юріївна
Ключевые слова: білково-жирові емульсії
м’ясо птиці
каротиноїди
в’язкість
Дата публикации: 2015
Издатель: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Пасічний В. М. Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м’ясомістких кулінарних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук, М. Ю. Герасименко // Оздоровчі харчові продукти та харчові добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнарод. наук.-прак. конф., (Київ, 28-29 трав. 2015 р.) М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. – Київ : НУХТ, 2015. – 115-116 с.
Описание: На підставі визначення в’язкісних характеристик розроблених каротиновмісних білково-жирових емульсій доведено можливість раціонального комбінування запропонованих інгредієнтів для використання у складі м'ясомястких напівфабрикатів. Введення їх у технологію м'ясомістких січених виробів дає можливість отримати продукти для оздоровлення та профілактики захворювань людини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7597
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2015 - НУХТ - КОП - С. 115.pdf2,74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь