Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7598

Название: Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель№ 91969)
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Пасічний, Василь Миколайович
Задорожній, В'ячеслав Вікторович
Фурсік, Оксана Петрівна
Ткаченко, Марина Сергіївна
Ключевые слова: напівфабрикат посічений
м'ясо птиці
каротин
Дата публикации: 25-Июл-2014
Издатель: ДП “Український інститут промислової власності”
Библиографическое описание: Пат. 91969 Україна, МПК A 23 L 1/31. Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці / Пасічний В. М., Задорожній В. В., Фурсік О. П., Гередчук А. М., Ткаченко М. С. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технлологій. – № 20140 01379; заявл. 12.02.2014 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14, 2014.
Серия/номер: UA 91969
Описание: Розроблено рецептуру посіченого напівфабрикату з м'яса птиці, який містить філе куряче, харчову добавку, сіль, спеції, воду. Як харчову добавку використовують кремнезем. До складу напівфабрикату додатково внесено гарбуз та соєвий білок.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7598
Располагается в коллекциях:Патенти (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Патент №91969.pdf1,89 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь